Datum seks ballina


datum seks ballina

Duhet të jetë një po eksplicite, dhe jo vetëm një mungesë e jo-së.
Jo, jo nuk numërohet automatikisht si po sepse nëse një grua që po joshet nuk i reziston joshjes aktivisht, e kjo poashtu e lë hapësirën të çelur për forma të ndryshme të detyrimit.Slovenian philosopher and culturologist Slavoj Zizek speaks at Russia s National Centre for Contemporary Arts.Nga perspektiva e sotme, mund ta shohim këtë ndalesë si një shenjë të hershme të obsesionit të korrektësisë politike me mbrojtjen e individëve nga çdo përvojë e mundshme që mund ti lëndojnë në çfarëdo mënyre.Pamje më e madhe.Bildnummer: Datum: Copyright: imago/itar-tass itar-tass: moscow, russia.Një subjekt është përjetuar si i lëndueshëm, diçka që duhet mbrojtur nga një set kompleks rregullash, i paralajmëruar paraprakisht nga të gjitha ndërhyrjet e mundshme që mund ta shqetësojnë atë.Ajo që kërkohet është që çifti i gatshëm për të bërë seks ose e bën një foto duke e mbajtur në duar kontratën, ose ata e nënshkruajnë kontratën kur dalin në takim.Marrëveshje afirmative, e ndërgjegjshme dhe e vullnetshme por nga kush?Plus, çka nëse partneri mashkull poashtu përdor të drejtën e tij kontraktuale që të kthehet mbrapsht dhe të refuzojë marrëveshjen në çdo moment të aktivitetit seksual?Të menduarit e ri, ideja e re e korrektësisë politike është e ashtuquajtura Consent Conscious Kit, shih foton poshtë së fundi në shitje në ShBA: një çantë e vogël me një kondom, me një stilolaps, çamçakëza për erë të gojës dhe me një kontratë.Kjo grua e lirë kënaqet duke i bezdisur të gjitha llojet e fundamentalistëve, prej myslimanëve që së fundi i kanë ndaluar gratë që të prekin dhe të luajnë me banane dhe frute të tjera që i shëmbllejnë penisit për shovinizmin tonë mashkullor të zakonshëm.
Kësisoj, ngritja e Korrektësisë Politike dhe ngritja e dhunës janë dy anë të së njëjtës monedhë: për aq sa premisa bazike e korrektësisë politike është shkurtimi i seksualitetit në një miratim të përbashkët kontraktual.
Këto probleme nuk janë aspak sekondare, ato e problematizojnë thelbin e ndër-lojës erotike nga e cila mund të tërhiqesh në një pozicion neutral dhe të deklarosh gatishmërinë ose pagatishmërinë për ta bërë: çdo akt i tillë është pjesë e ndërlojës edhe pse e de-erotizon situatën.
Dhe lista mund të zgjerohet pafundësisht madje edhe me propozimin për ta hequr duhanin digjitalisht nga filmat klasikë të Hollywoodit.Low Tide, sunset, moonset.31 meters (4.30 ft high Tide, sunrise.50 meters (1.64 ft).Është si motivi i Jacques Lacan-it zoek zedendelinquenten in mijn omgeving Kanti me Sade-in hedonizmi brutal i de Sadit si e vërteta e etikës rigoroze kantiane bëhet realitet në një mënyrë të papritshme.PublicationxINxGERxAUTxonly People Kultur Porträt x0x xst 206819 Date Copyright Imago itar tass itar tass Moscow Russia August 20 2012 Philosopher and Speaks AT Russia S National Centre for Contemporary Arts publicationxINxGERxAUTxonly Celebrities Culture Portrait x0x 2012 horizontal.Formula bazike është: Po, dtth po!Gjëja e parë që duhet bërë këtu është të mobilizohet triada frojdiane e Ego-s, Superego-s dhe Id-it në një version të thjeshtuar: vetëdija ime vetëndërgjegjësuese, agjencia e përgjegjësisë morale që ndryen norma në mua, dhe pasionet e mia më të thella gjysëm-të-mohuara.Çka nëse ka konflikt mes këtyre trijave?Një detaj gjenial konfirmon këtë akuzë: në 10 minutat e parë të filmit, të gjithë të rriturit shihen poshtë rripave të tyre, si të rriturit në filmat e animuar që e kërcënojnë Tomin dhe Xherin.Kërkesa e kulturës moderne perëndimore është që të dyja sekset duhet të jenë pjesë aktive në këtë lojë.

Sidoqoftë, duhet të kemi parasysh poashtu faktin jo më pak domethënës që miliona njerëz në baza ditore flirtojnë dhe e luajnë lojën e joshjes, me një qëllim të qartë të gjetjes së një partneri për të bërë dashuri.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap